Lajme Shqip Wednesday, 26 August 2015 23:09

Bashkimi Evropian dhe vendet e Ballkanit Perëndimor kanë zhvilluar një ndeshje futbolli në Vjenë. Në këtë lojë, që tani po zhvillohet pjesa e dytë me aktivet janë treguar zëvendëskryeministri Hashim Thaçi e ministri Bekim Çollaku. Njëri ka shënuar gol, derisa tjetra ka qen asistues i një gol të shënuar.

Siç merr vesh Express rezultatin momental i kësaj ndeshje është 3 me 0 për “BE’në e së Ardhshmes”.

Dy golat e para janë shënuar nga kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski dhe një nga ministri kosovar Bekim Çollaku.

Gazeta Express sjell disa foto nga kjo ndeshje futbolli.