Lajme Shqip Monday, 10 March 2014 18:00

Rritje e pagave do të bëhet 25% për të gjithë nëpunësit civil, minatorët dhe pensionistët.

Ndërsa pensionistët minatorë do kenë rritje të pensioneve për 50%.

Kështu ka deklaruar kryeministri në mbledhjen e Qeverisë ku u miratua ky vendim.

Pagat me rritje do merren për muajin prill.

Kjo rritje përfshinë rreth 240 mijë familje kosovare.