Lajme Shqip Thursday, 02 February 2012 15:58

Avioni i linjës Lubjanë-Prishtinë kreu ulje të detyruar në aeroportin shqiptar për shkak rrymave të forta ajrore të shkaktuara nga stuhitë me borë që kanë përfshirë Evropën Qëndrore dhe Lindore.

Zyra per shtyp e Aeroportit bëri të ditur se linja ajrore e këtij avioni mundësoi nisjen e pasagjerëve të zbritur nga avioni me autobusa drejt Prishtinës.