Lajme Shqip Wednesday, 10 August 2011 10:57

Mitrovicë – Bashkëpunëtorët e Portalit LajmeShqip.com, kanë konfirmuar se prej nëntë ditësh është zhdukur një punëtor i Ujësjellësit Rajonal në Mitrovicë.

Emri i punëtorit të zhdukur është Imer Fejzullahu, rreth 40 vjeçar, zhdukjen e të cilit e ka konfirmuar edhe policia edhe menaxhmenti i Ujësjellësit Rajonal të Mitrovicës.

Bëhet e ditur se Fejzullahu është zhdukur në vendit e quajtur Te Tuneli, në kohën e tensioneve dhe kriminalitetit të shfrenuar të strukturave mafioze serbe në ato ditë, në veri të Mitrovicës, të cilat u ndihmuan dhe mbështetën vazhdimisht nga pjesëtarë të sigurimit shtetëror serb.

Për fatin e shqiptarit të zhdukur, nuk dihet ende asgjë. (LajmeShqip.com)