Lajme Shqip Friday, 22 July 2011 13:47

Ai, pas takimit të Këshillit të Qarkut të Mitrovicës, në të cilën kanë marrë pjesë përfaqësuesit e katër komunave veriore, theksoi se aplikimi i masave të tilla doganore në pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak është i papranueshëm.
“Ftoj qytetarët serbë që të vazhdojnë të furnizohen me mallra nga Serbia, ndërsa porosis EULEX-in se do të kundërshtojmë me të gjitha mjetet dhe në mënyrë të fuqishme taksat doganore në këto pika”, ka thënë Nedelkoviq.