Lajme Shqip Thursday, 10 September 2015 10:23

Senati i Universitetit të Prishtinës ka votuar kriteret për  studimet master.

Për te regjistruar studimet master kandidati duhet ti nënshtrohet kushtit të ri qe senati vendosi 30  perqind nga nota mesatare dhe 70 nga testi, shkruan zeri.info

Konkursi do te hapet prej 11 deri me 18 shtator.

Senati po vazhdon diskutimin për shqyrtimi b dhe miratimi i propozimeve te njësive akademike për angazhimin e stafit akademik   te jashtëm  për vitin akademik 2015/16./Zëri/