Lajme Shqip Thursday, 08 December 2011 22:51

Tiranë-Ka përfunduar ne përplasje fizike dhe kërcënime një protestë e organizuar nga forumi rinor socialist ne afërsi te Ministrisë se Brendshme tek rruga e re pedonale, ne krye te se cilës ishte deputeti i majte i Tiranes, Sajmir Tahiri. 

Mes 2 te rinjve qe kërcënojne e shajnë vazhdimisht deputetin Tahiri ndodhen dhjetëra forca te policisë se shtetit dhe te asaj bashkiake. Por këta te fundit kane ndërhyrë vetëm te mblidhnin pankartën e tubuesve. 

Te rinjtë socialiste kishin organizuar këtë proteste ne Ditën Kombëtare te Rinise. Ata hodhën akuza kundër qeverise e Bashkise se Tiranes, e cila sipas tyre është kthyer ne një institucion aferash familjare.