Lajme Shqip Monday, 23 September 2013 17:57

Tiranë- Në kuadër të drejtimit me tolerancë të Kuvendit, kryetari Ilir Meta ka lejuar paraardhëses së tij Jozefina Topalli, që të marrë një zyrë të veçantë në ambientet e Kryesisë sëKuvendit. Sipas gazetës “Mapo” bëhet fjalë për një nga zyrat e katit të tretë, ku para vitit 2005 ka qëndruar grupi parlamentar socialist, dhe të cilën ish-kryeparlamentarjaTopalli ditët e fundit të mandatit të saj e ktheu në një ambient pune (luksoz) për veten për periudhën që do të ishte në opozitë.

Ndërkohë, ardhja e Metës në krye të Parlamentit nuk është shoqëruar me ndonjë ndryshim në administratë.