Lajme Shqip Wednesday, 10 July 2013 19:29

Prishtinë – Rrjetet sociale janë kthyer në arenë debati për politikanët tanë.
Së fundmi Memli Krasniqi në twitter me disa statuse ka kritikuar Lëvizjen Vetëvendosje. Ai e thotë se Alma Lamës, iu paskan dashur 3 vite për të kuptuar që Vetëvendosje është parti fundamentaliste.
“Alma Lames iu paskan dashur 3 vite me e kuptu atë që secili njeri racional e kupton për 3 minuta: faktin që VV është parti fundamentaliste”, shkruan ai.
E shpejtë ka qenë Alma Lama duke i thënë atij se të paktën për 3 minuta e ka kuptuar kush është Memli dhe këtë e ka bërë kur ai ka larguar foton e Nënës Terezë nga zyra e Ministrisë.
“Në fakt 3 minuta më janë dashur për të kuptuar se kush jeni ju, kur hoqët foton e Nënë Terezës nga zyra e Ministrisë”, ja ktheu ajo.
Por Memli nuk ndalet tek Alma. Më vonë u morr edhe me Shpend Ahmetin.
Tha se ka qejf me ditë çka do të thotë ai kur të largohet (ose largojnë) atë nga Vetëvendosje.
“Bash kisha pas qef me e dite çka ka me deklaru Shpend Ahmeti kurdo qe largohet (ose e largojnë) prej VV. Besa edhe çka do thonë VV për të. :)”, shkruan Krasniqi. /K.press/Lajmeshqip/