Lajme Shqip Friday, 25 March 2011 11:38

Tiranë – Presidenti i Republikës së Shqipërisë  dhe njëkohësisht Kryetar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë,  Bamir Topi, priti sot Ministrin e Shtetit për Drejtësinë të Mbretërisë së Bashkuar, që po zhvillon një vizitë në vendin tonë.