Lajme Shqip Monday, 10 September 2012 19:37

“Strategjia jonë nuk ndryshon, edhe numrin i ushtarëve tonë në Kosovë do të mbetet i pandryshuar”, ka thënë Rasmussen në selinë e NATO-s.

Mbyllja e ICO-së shënon përmbylljen e mbikëqyrjes së pavarësisë së Kosovës, por KFOR-i dhe EULEX-i ende do të mbesin në Kosovë. (LajmeShqip.com)