Lajme Shqip Thursday, 16 July 2015 10:50

Lajmin për Klan Kosovën e ka bërë të ditur Shyqri Musa, familjari njërit nga viktimat e këtij rasti Avni Maksutit.

“Trupat e viktimave kanë mbërrtiur në Kosovë rreth orës 05:00 të mëngjësit të ditës së sotme, ndërsa varrimi i Avniut do të bëhet në orën 13:00 në fshatin Bardhosh” tha ai.

Të katër punëtorët kosovarë të kompanisë “Mabetex” vdiqën gjatë çmontimit të një skeleje tre ditë më parë në Kazakistan. Viktimat janë Blerim Kadriu (1981), Bekim Durmishi (1983), Luan Bakia (1976) dhe Avni Maksuti (1979), kurse të lënduar kanë mbetur Hajrush Hoti (1969), dhe Isuf Bekolli (1956) transmeton Klan Kosova.