Lajme Shqip Tuesday, 09 July 2013 12:15

Tiranë – Grupi i punës së LëvizjesSocialiste për Integrim i dorëzon Partisë Socialisteprogramin e kësaj force dhe propozimet për 300 ditët e para të qeverisjes.

Në fokus do të jenë ekonomia, siguria publike dhe funksionimi i institucioneve publike te të cilat të dy grupet e punës do të dalin me një draft të përbashkët dhe të përpunuar, që do t’i paraqitet dhe publikut në muajin gusht.