Lajme Shqip Tuesday, 04 June 2013 11:20

Prishtinë – Rreth 30-40 llapjanë janë duke protestuar në përkrahje të Grupit të Llapit, para gjykatës, ku sot mbrojtja e Grupit te Llapit do të paraqesë fjalën përfundimtare.

Protesta ishte paralajmëruar në rrjetet sociale nën moton “Ta përkrahim Grupin e Llapit”, raporton Express.

Por, vet Rrustem Mustafa – Remi ka kundërshtuar këtë protestë.

“Ju njoftojmë se ne nuk e kemi parë të arsyeshme që të bëhet një organizim i tillë dhe se nuk jemi pjesë e organizimit e as që kemi autorizuar dikë që gjatë ditë së nesërme 04.06.2013 që nga ora 08:00 të dalin në përkrahje të Grupit të Llapit para Gjykatës së Qarkut në Prishtinë, kur kemi parasysh që ne kemi modelin tonë të mbrojtjes dhe nuk do të ndërrojmë asgjë në mbrojtjen tonë. Do të mbesim kështu, pa kërkuar ndihmë nga askush, ngase nuk mendojmë që kemi nevojë”, thuhet në deklaratën e Rrustem Mustafës-Remit, ndaj të cilit dhe dy bashkëluftëtarëve të tij, Latif Gashi dhe Nazif Mehmeti, po zhvillohet proces gjyqësor.