Lajme Shqip Wednesday, 31 July 2013 16:40

Prishtinë – Janë liruar nga paraburgimi Artina, Teuta dhe Erna Sopa të dyshuara për vrasjen e babait dhe bashkëshortit Hamdi Sopa.
Ky vendim është sjellë nga Gjykata Themelore në Prishtinë pas ekspertizës së EULEX’it e cila në tërësi ka mohuar dyshimet e bazuara për kinse implikimin tyre në rastin e vdekjes së dyshimtë të Sopajt.
Këtë e konfirmoi për Express mbrojtësi i njëres nga vajzat, avokati Tomë Gashi.
Hamdi Sopa, ka vdekur në rrethana të dyshimta pasi dyshohet se është hedhur nga kati i nëntë i banesës së tij rreth orës 15:00 më 29 janar të këtij viti,në lagjen Aktash në Prishtinë.
Ai ka punuar më herët si zyrtar për informim në Zyrën e Kryeministrit të Kosovës, për shumë vite.
Derisa të dyshuarat kryesore janë gruaja e tij Teuta Sopa dhe vajzat Artina dhe Erna Sopa. Hetimet ndaj të trijave dhe rastit në tërësi janë duke vazhduar hetimet.