Lajme Shqip Monday, 10 March 2014 11:59

Kryetari i Nismës për Kosovës, Fatmir Limaj, ka thënë sekjo nismë pavarësisht se ka një kohë të shkurtë që është themeluar është e gatshme për zgjedhjet parlamentare. Ai ka treguar se ka interesim të madh të qytetarëve, për t’iu bashkuar Nismës.

Limaj ka thënë se Nisma për Kosovën synon elektoratin e të gjitha partive politike. Po ashtu, ka treguar se kanë shprehur interesim për t’ju bashkuar Nismës mbi dhjetë deputetë të partive të ndryshme, shkruan Epoka e Re.

Limaj ka thënë se Nisma për Kosovës do të hyjë në zgjedhje për të marrë besimin e qytetarëve, pastaj do ta nxjerrë kandidatin për kryeministër.

E kur është pyetur rreth mundësisë së një koalicioni me PDK-në pas zgjedhjeve, ai ka thënë se Nisma, koalicionet do t’i bëjë mbi bazën e parimeve dhe vlerave të saj./Epoka e Re/