Lajme Shqip Monday, 23 September 2013 14:00

Malishevë- Fatmir Limaj, i cili zyrtarisht ende është deputet i PDK’së, ka kërkuar ndryshim të pushtetit aktual, derisa qartësisht ka kërkuar rrëzimin e PDK’së në Malishevë.
“Unë kam vendosur ta mbështesë kandidatin e iniciativës për Malishevën për Kryetar të Malishevës”, ka thënë Limaj para mijëra të pranishmëve.
Në një fjalim 40 minutash Limaj iu ka bërë thirrje qytetarëve që t’i ndërrojnë pushtetarët që shkelin ligjin dhe që “iu ka hyrë mendja se pushtetin ua ka lënë baba”./Zëri/