Lajme Shqip Tuesday, 16 July 2013 00:05

Prishtinë – Fatmir Limaj dhe të tjerët në rastin “Kleçka” u janë kthyer sërish arrestit shtëpiak.
Këtë e konfirmuar për Gazetën Express, avokati i Limajt, Tomë Gashi.
“Në sistemin juridik të Kosovës ndodh edhe ky spektakël juridik i paparë deri tani. Për herë të dytë gjykata e apelit e kthen Fatmir Limajn dhe të tjerët në Arrest Shtëpiak. Arresti shtëpiak ishte ndërpre për herë të dytë më 3 korrik nga gjyqtari Malcolm Simons, por prokurori Salustro prapë ishte ankuar tek Gjykata e Apelit, e cila para pak çastesh vendosi ta aprovojë këtë ankesë dhe ta kthej Limajn dhe të tjerët përsëri në arrest Shtëpiak”, tha Gashi.