Lajme Shqip Tuesday, 25 December 2012 00:01

Tirane – Portali LajmeShqip, me rastin e festës së Krishtlindjeve, ju shpreh urimet më të mira per të gjithë besimtarët e krishterë.

Urojmë që kjo festë e  dashurisë dhe e mirëkuptimit për njëri-tjetrin ta kaloni me gëzim në familjet e juaja, në paqe dhe në harmoni me të gjithë të dashurit tuaj.

Le të shërbejë kjo Krishtlindje për të shtuar edhe më shumë dashurinë dhe respektin ndërmjet gjithë qytetarëve shqiptarë, me besimin e plotë për një të ardhme më të mirë dhe më të begatë për të gjithë. (LajmeShqip.com)