Lajme Shqip Monday, 07 September 2015 10:48

Pos fotografive ‘të nxehta’ që i publikon në rrjetet sociale, Zaimina Vasjari di edhe të japë këshilla.

Këngëtarja nga Shqipëria ka postuar një mbishkrim në anglisht që në përkthim do të thotë:

“Jeta është e shkurtër, kështu që shmangeni negativizmin, thojuni lamtumirë njerëzve që ju lëndojnë dhe kalojini ditët me njerëzit që janë gjithmonë pranë jush kur ua keni nevojën”.

Bashkëngjitur me këtë artikull jua sjellim edhe disa fotografi të Zaiminës të publikuara këto ditë.