Lajme Shqip Monday, 07 September 2015 13:32

Ish–lideri i Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albin Kurti, në emisionin “Info- Box” të TV Dukagjini, ka thënë se ata si lëvizje po përgatiten që ditët në ardhshme të organizojnë protestë të fuqishme dhe masive.

Sipas tij, momentalisht LVV-ja është duke organizuar tribuna nëpër qytete të ndryshme të Kosovës.

“Gjithçka është në përgatitje të protestave. Marrëveshjet janë bërë brenda ditës…”, ka shtuar Kurti.