Lajme Shqip Friday, 21 August 2015 13:47

Ushtarët britanik të KFOR-it kishin hequr flamurin kombëtarë shqiptar nga objekti i Komunës së Podujevës, duke e zëvendësuar me atë të OKB-së, që kishte ngjallur zemërim tek banorët e Podujevës duke shkaktuar edhe trazira dhe përplasje me KFOR-in.

Në videon e AP-së shihet se ndërtesa e komunës është bllokuar nga forcat e shumta të KFOR-it dhe nuk lejohet hyrja.