Lajme Shqip Sunday, 16 August 2015 19:49

Në konferencën e Paqes në Rambuje, pjesë e delegacionit ka qenë edhe ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese dhe ish-rektori i UP-së, Enver Hasani

Në një konferencë për shtyp Hashim Thaçi flet për media por përkthyesin e ka mjaft të veçantë. Këtë punë e kryen Enver Hasani ose i njohur si “Baba”. Ai përkthen fjalët e Hashim Thaçit se është i kërcënuar edhe me jetë nga delegacioni serb për nënshkrimin e Marrëveshjes së Rambujesë, transmeton Indeksonline.

Mund ta shihni teksa përkthen dhe si duket kur ka qenë ndoshta em dhjetra kilogram më i dobët.

Video është e huazuar nga AP( Associated Press)