Lajme Shqip Monday, 03 December 2012 10:02

Prishtinë – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi thotë se duhen hetime për ta vlerësuar nëse publikimi i përgjimeve të telefonatave të zyrtarëve të PDK’së është i ligjshëm.

“Për mua si ministër është me rendësi aspekti i përputhshmërisë me Kushtetutën, ligjin dhe Konventën Evropiane për Liri dhe të Drejtat e Njeriut. Duhet të bëhet një hetim i pavarur nga EULEX`i dhe institucionet vendore për çka është dhe çka nuk është në aktet e lartë përmendura”, ka thënë Kuçi për Express.

Kuçi është zyrtari i parë, i cili është prononcuar pas publikimit të katër bisedave telefonike mes zyrtarëve të Partisë Demokratike të Kosovës, ditë më parë.(LajmeShqip.com)