Lajme Shqip Thursday, 21 February 2013 18:49

Prishtine – Kuvendi i Kosovës, me 50 vota për dhe 5 kundër, ka emëruar kryesuesin dhe anëtarët e Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Kryesues i bordit me mandat tre vjeçar është emëruar Blerim Rexha. 

Anëtarë të tjerë të kësaj agjencie me mandat dyvjeçar janë emëruar Maja Millanoviq, Haxhi Arifi, Dardan Peja dhe Skënder Komoni.(LajmeShqip.com)