Lajme Shqip Sunday, 23 August 2015 14:18

Mediat elektronike serbe kanë publikuar kohët e fundit një hartë të mediave kroate, ku shfaqet harta e Shqipërisë Etnike, raporton Portali Albeu. Mediat e Beogradit e kanë marrë shumë seriozisht këtë postim duke shfaqur edhe urretjen e tyre të madhe ndaj shqiptarëve dhe kroatëve.