Lajme Shqip Monday, 03 March 2014 16:23

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Jakup Krasniqi, është shprehur se pa e kërkuar PDK-ja dorëheqjen e tij, ai nuk do të dorëhiqet pasi kjo do t’i krijonte vendit krizë institucionale.

Kurse, Adem Grabovci, kryetar i grupit parlamentar te PDK-së ka thënë se nuk e shohin të nevojshme ta kërkojnë dorëheqjen e Krasniqit.

Kuvendi i Kosovës të enjten nuk do të mbajë seancë për shkak të aktiviteteve që do të mbahen për Epopenë e UÇK-së me 5,6 dhe 7 mars.

Krasniqi i gatshëm të dorëhiqet, nëse e kërkon PDK,
Kryetari i Kuvendit të Kosovës Jakup Krasniqi, është shprehur se pa e kërkuar PDK-ja dorëheqjen e tij, ai nuk do të dorëhiqet pasi kjo do t’i krijonte vendit krizë institucionale.

Kurse, Adem Grabovci, kryetar i grupit parlamentar te PDK-së ka thënë se nuk e shohin të nevojshme ta kërkojnë dorëheqjen e Krasniqit.

Kuvendi i Kosovës të enjten nuk do të mbajë seancë për shkak të aktiviteteve që do të mbahen për Epopenë e UÇK-së me 5,6 dhe 7 mars.