Lajme Shqip Wednesday, 18 September 2013 12:07

Prishtinë- Në një nga aktivitet e Iniciativës Qytetare tëDrenasit që u organizua të hënën në mbrëmje ishte i pranishëm edhe kreu i Kuvendit të Kosovës Jakup Krasniqi.

Ai ka mbështetur këtë iniciativë dhe u ka bërë apel qytetarëve që të mos votojnë për PDK-në. Krasniqi ka theksuar se po të njëjtën mbështetje do ta japë edhe për Iniciativën Qytetare në Malishevë, shkruan Koha Ditore.

“Është e vërtetë. E mbështesë Iniciativën Qytetare të Drenasitse aty ka njerëz të mirë, të cilët mund të sjellin ndryshime për mirëqeverisjen e Drenasit” – ka thënë Krasniqi.