Lajme Shqip Thursday, 24 March 2011 13:36

Prishtinë – Korrupsioni në Kosovë nuk po gjykohet, vlerësoi Agjencia Antikorrupsion në raportin e punës njëvjeçare.

Sipas agjencisë, institucionet më të atakuara nga korrupsioni janë ndërmarrjet publike, qeveria, pushteti lokal dhe gjykatat.

Kreu i Agjencisë Hasan Preteni tha se veprimet korruptive po sofistikohen.