Lajme Shqip Friday, 08 July 2011 10:33

“Ky pretendim është jo racional, i pabazuar në fakte dhe në kundërshtim me praktikën e deritanishme të pajisjes së rreth tridhjetë mijë e pesëqind qytetarëve të komunitetit serb me dokumente civile të Republikës së Kosovës”, thuhet mes tjerash në komunikatë.
Ndërkaq, shtohet se MPB e Kosovës, në përputhje me legjislacionin në fuqi, “do të vazhdojë të ofrojë shërbime efikase për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës pa dallim duke respektuar plotësisht identitetin e tyre personal dhe qytetar”.