Lajme Shqip Monday, 10 September 2012 13:45

Prishtinë – I ftuari i nderit i Kosovës, me rastin e shënimit të përfundimit të mbikëqyrjes së pavarësisë, Presidenti Martti Ahtisaari, ka arritur në Kosovë.

Ahtisaari, në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, është pritur nga ministri i jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj dhe Garda e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Hoxhaj i ka uruar mirëseardhje Presidentit Ahtisaari duke shprehur konsideratat më të larta të institucioneve dhe popullit të Kosovës për kontributin që ai ka dhënë për Kosovën.

Ndërkaq, Presidenti Ahtisaari, nuk është prononcuar për media.

Ministri Hoxhaj u ka uruar mirëseardhje në Kosovë edhe Frank Wisner, Wolfgang Ischinger dhe shumë personaliteteve të larta ndërkombëtare të cilët po qëndrojnë në Kosovë për të marrë pjesë në këto ngjarje historike për Kosovën. (LajmeShqip.com)