Lajme Shqip Wednesday, 29 June 2011 15:39

Prishtinë – Grupi i ekspertëve për kulturë, rini dhe sport i LDK-së ka drejtuar një varg kritikash ndaj Qeverisë Thaçi 2.

 

Sipas tyre, nëpërmjet Këshillit të Librit kjo qeveri e ka refuzuar bibliografinë për dr. Ibrahim Rugovën, kurse konkurset e shpallura nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit janë joligjore.

 

Lidhja Demokratike e Kosovës kundërshton fuqimisht, politizimin dhe  shpërdorimin në institucionet e Republikës së Kosovës. (LajmeShqip.com)