Lajme Shqip Thursday, 07 April 2011 16:06

Prishtinë – Në këto moment ka filluar seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës.

Pritet që sonte të zgjidhet presidenti i Kosovës.

Tri parti politike, PDK, LDK dhe AKR janë dakorduar mbrëmë që e nominuar për president të vendit do të jetë Atifete Jahjaga, aktualisht Zv/drejtoreshë e përgjithshme e Policisë s së Kosovës.