Lajme Shqip Sunday, 08 May 2011 15:50

Prishtinë – Me ftesë të Presidenit të Republikës së Turqisë, Abdullah Gül dhe Kryeministrit Recep Tayyip Erdogan, Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, nga 9 maji do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Turqi, ku do të marrë pjesë në punimet e Konferencës “Least Developed Countries Conference”, që organizohet nga Kombet e Bashkuara në Stamboll.

Zyra e shypit e qeverisë së Kosovës bën të ditur se kryeministri Thaçi do të marrë pjesë edhe në Takimin e Nivelit të Lartë lidhur me Investimet dhe Partneritetin, që do të organizohet në kuadër të konferencës.