Lajme Shqip Monday, 06 February 2012 19:12

Prishtinë- Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës do të angazhohet në operacione në ndihmë banorëve për hapjen e rrugëve dhe zhbllokimin e vendbanimeve nga rreshjet e shumta të dëborës.

Njësitë e FSK-së janë angazhuar në hapjen e rrugëve fillimisht në fshatin Gmicë, komuna e Podujevës, në rajonin e Shalës të komunës së Lypjanit, në komunën e Pejës, si edhe kryen

Njësitet e FSK-së janë në gatishmëri të plotë për tu ardhur në ndihmë qytetarëve të Kosovës për përballimin e situatës së shkaktuar nga rreshjet e dëborës ditët e fundit.