Lajme Shqip Wednesday, 06 July 2011 17:35

Gjatë qëndrimit në Romë, ministri Hoxhaj do të zhvillojë takime me udhëheqësit e institucioneve italiane, dhe me personalitete nga jeta publike dhe trupi diplomatik i akredituar në Itali. 

Ministri Hoxhaj do të ketë një takim të veçantë me homologun e tij italian Franko Fratini, gjatë të cilit do të bisedohet për format konkrete të thellimit të bashkëpunimit mes dy shteteve tona.