Lajme Shqip Monday, 13 February 2012 19:49

Me vendim te Qeverise se Kosovës për mobilizim te  gjitha kapaciteteve qeveritare për ndihme banoreve ne nevoje, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ka ndihmuar Shtabin Emergjent te Malishevës me 500 litra karburant për hapjen e rrugëve ne Berishë, Kleçkë, Divjakë, Tërpezë dhe Novoselë.

Zv.ministri i MPMS-së, z.Fatmir Shurdhaj po qëndron në Berishë për të parë
nga afër hapjen e rrugëve dhe gjendjen e banoreve në ato anë.

Me kërkesë të Qendrës për Punës Sociale-Malisheve, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale gjithashtu  ka ndare ndihma për 35 familje te cilat janë te bllokuara për shkak te kushteve klimatike, bora dhe acari.

Familjeve ne nevojë ndihmat ( artikuj ushqimor,dhe higjenik) do t’ju shpërndahen gjate kësaj jave.