Lajme Shqip Wednesday, 12 August 2015 14:41

Një shqiptar i Kosovës ka kërcënuar me telefon një person të nacionalitetit gjerman.

Në raportin e Policisë bëhet me dije se dje ankuesi, ka raportuar se më 6 gusht ka pranuar një thirrje telefonike nëpërmjet së cilës ishte kërcënuar nga i dyshuari , si shkas i një procedure gjyqësore në Gjermani.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.