Lajme Shqip Monday, 17 February 2014 13:23

Shteti më i ri në Evropë kremton sot gjashtë vjetorin e pavarësisë. Në mbarë territorin e Republikës së Kosovës zhvillohen sktivitete festive.

Mbledhja solemne e Kuvendit të Kosovës, homazhet tek varrezat e dëshmorëve, parakalimi i njësive të Forcës së Sigurisë etj, janë disa nga aktivitetet shtetërore, me të cilat shënohet Dita e Pavarësisë së Kosovës.
Festimet kanë filluar tre ditë më parë dhe do të zgjasin deri në orët e vona të natës.