Lajme Shqip Thursday, 14 April 2011 13:39

Tiranë – Katër persona janë vënë në pranga, nën akuzën e pedofilisë, në qytetin e Korçës.

Në pranga kanë rënë shtetasit Pëllumb Mullaj (52), Andrea Nameti (62), Novrus Kollani (79) dhe Skënder Korolari (35).

 

Ata shfrytëzonin sistematikisht për prostitucion dy motra të mitura 8 dhe 10 vjeç, gjatë periudhës 2004-2006.