Lajme Shqip Monday, 09 September 2013 16:15

Tiranë- Bota ka parë salla të parlamenteve pa tavolinë për çdo deputetë ose pa sistem të automatizuar të votimit, por sallë me kompjuter për çdo deputet deri më tani nuk është parë.

Por, ja që Shqipëria ia ka mundësuar të gjithë botës t’a shohë një gjë të tillë.

Salla e Kuvendit të Shqipërisë është pasuruar së fundmi edhe me kompjutera për çdo deputet.

As vendet të cilat njihen për përdorimin e teknologjisë së avancuar, nuk e kanë parë të arsyeshme të vendosinkompjutera në sallat e tyre të parlamentit pasi kjo do të ulte performancën e deputetëve, të cilët në vend që të ndjekin folësin dhe të përqëndrohen në diskutime, do të merren me përditësime të statuseve në Facebook ose do të luajnë lojëra në to./albeu/