Lajme Shqip Monday, 28 March 2011 13:18

Prishtinë – Komisioni për buxhet dhe financa i Kuvendit të Kosovës shqyrtoi sot Projektligjin e Buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2011.

Komisioni nuk ka diskutuar për Nenin 4, sipas të cilit i mundësohet qeverisë të privatizojë PTK-në pa miratimin e Kuvendit.

Kryetarja e këtij komisioni parlamentar, Safete Hadërgjonaj, kërkoi nga anëtarët e komisionit që ky nen të diskutohet nesër, meqë, sipas saj, pritet nga qeveria një propozim i ri rreth tij.

“Meqë jemi me nxitim për të përfunduar punën tonë si Komision për buxhet, ne do të fillojmë me pjesën tekstuale. Mendoj që t’i shqyrtojmë të gjitha nenet, kurse Nenin 4 ta lëmë për nesër, derisa qeveria të përgatitet dhe të vijë me një variant të vetin për këtë nen”, ka thënë Hadërgjonaj.