Lajme Shqip Saturday, 03 September 2011 19:21

Mitrovicë (PLOTËSUAR 20:21) – Njësitet e KFOR-it kanë bllokuar të shtunën në rrugën e fshatit Banjksë, në Zveçan, rreth 20 kamionë me naftë dhe material drusor, që tentonin të hynin kontrabandë në Kosovë, bëjnë të ditur burime të portalit.

*****************************

Mitrovicë – Burimet të Portalit LajmeShqip.com kanë bërë të ditur se njësitë e KFOR-it e kanë bllokuar rrugën në fshatin Banjskë të Zveçanit.

Kjo ka bërë që shumë serbë të grumbullohen në këto momente te vendi i bllokimit.

Rruga e bllokuar nga KFOR-i konsiderohet si një prej arterieve më të fuqishme të kontrabandës nga Serbia në Kosovës. (Lajmeshqip.com)