Lajme Shqip Friday, 11 September 2015 09:42

Prokuroria Speciale e ka ngritur aktakuzën ndaj 11 personave, të cilët akuzohen se si grup i përbashkët kriminal e kanë shkatërruar Prishtinën, duke mos vepruar për të ndalur ndërtimet pa leje.

Aktakuza është 270 faqe dhe është publikuar nga Kryetari i Prishtinës, përmes një portali  i quajtur aleks.press.

“Bashkangjitur aktakuza per 10 ish inspektoret e ndertimit ne komunen e Prishtines. Ju lutem lexone kete dokument dhe e shihni se si ka qene i organizuar krimi ne komunen tone e pse i kemi te gjitha ato ndertime pa leje. Ketu duhet te shkojne edhe shume tjere.”, ka shkruar Shpend Ahmeti, në Facebook.

Këta janë emrat e te akuzuarve…

– Ismet (Kadri) Haliti

– Skender (Jahir) Canolli

– Vehbi (Rrahman) Abdullahu

– Drita (Hamit) Rukiqi

– Blerim (Jakup) Syla

– Blerim (Hysen) Ibishi

– Ardian (Humdi) Muhadri

– Arbenita (Hysen) Ajeti

– Mergim (Nexhip) Shala

– Granit (Ali) Cenaj

– Qemajl (Adem) Pozhegu (pronar I kompanisë ndërtimore POZHEGU)