Lajme Shqip Sunday, 20 March 2011 13:23

Kakavijë – Të paktën .

“Lënda narkotike u bllokua gjatë kontrollit të automjetit tip “Benz”, me targa greke BON 5112, ndërsa poseduesi Ilir Lalaj nga fshati Fratar (Fier) u ndalua teksa po udhëtonte në Greqi”, theksuan burime zyrtare.
“Lënda narkotike e mbështjellë në letër natriban ishte fshehur në pjesë të ndryshme të automjetit, 14 kg në sedilen e pasme, 9 kg në sedilen e pasagjerit dhe 7 kg në pjesë metalike”, sqaroi policia lokale.
Ky është i katërti rast që policia e qarkut të Gjiroakstrës bllokon në jug të vendit lëndë narkotike, nga 2 ton marijuanë, me 47 autorë të implikuar që u sekuestruan një vit më parë.