Lajme Shqip Tuesday, 08 October 2013 13:31

Një biznesmen nga Kamza, Lazam Troçi, ka falenderuar sot Policinë për kthimin e makinës së tij “BMW X5” TR 222 1R që iu grabit sot paradite së bashku me 20 mijë euro. Troçe u shprehet për “A1Report!” se është i kënaqur nga puna e policisë dhe shpreson edhe në gjetjen e parave, pasi ka mësuar se edhe një nga autorët është dorëzuar.

 

Kambisti u grabit sot në mëngjes, sapo ka dalë nga shtëpia. Autorët i morën makinën tij “BMW X5” nën kërcënimin e armëve.

 

Troçe e denoncoi grabitjen në polici dhe sipas tij, në makinën, që iu vodh, kishte edhe rreth 20 mijë euro. Policia shkoi në vengjarje për të mbledhur provat dhe pyetur dëshmitarët e rastit dhe rreth orës 12:30, u bë e mundur gjetja e mjetit dhe dorëzimi i njerit prej grabitësve. Autori tjetër është shpallur në kërkim.