Lajme Shqip Lajme Shqip Thursday, 16 May 2013 00:16

 

Zëvëndës kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli deklaroi se proceset gjyqësore kundër ish-ushtarëve dhe komandantëve të UÇK-së, janë të montuara.

“Ky proces duhet të ndërpritet sa më pare”, deklaroi Veseli në një vizite të drejtuesve të PDK-së në Malishevë.

Veseli deklaroi se Fatmir Limaj ishte njëri prej komandantëve më të fuqishëm të UÇK-së dhe se EULEX-i nuk po veprojnë drejtë që po udhëheqë një proces të montuar kundër tij.

“Është në të mirën e tyre, por edhe të gjithë njerëzve që ia donë të mirën Kosovës të ndalen proceset që po montohen, me anë të disa dëshmive të dëmshme të cilat që nuk janë korrekte për luftëtarët tanë”, deklaroi Veseli.

Ai po ashtu iu premtoi malishevasve se PDK-ja do të vazhdojë ti mbështesë përmes investimeve në këtë rajon.