Lajme Shqip Monday, 27 July 2015 11:44

Ministri i Kthimit dhe Komuniteteve në Qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtiq i ka sjellë shkresën për emrin e kandidatit për anëtar të këshillit për ndihmë juridike falas në cirilik.

Në këtë pikë ka reaguar, Albulena Haxhiu nga Lëvizja Vetëvendosje, që nuk ka proceduar me këtë shkresë duke kërkuar interpretim ligjorë për këtë çështje