Lajme Shqip Thursday, 24 March 2011 23:15

Tiranë – L.
Sipas zyrës së shtypit pranë Ministrisë së Brendshme, përmes një letre drejtuar sot Kryetares së Kuvendit, Jozefina Topalli, Basha dha gjithashtu dorëheqjen nga mandati i deputetit të Kuvendit të Shqipërisë.
Dorëheqja e Lulzim Bashës nga posti Ministrit të Brendshëm dhe nga mandati i deputetit vjen për shkak të kandidimit të tij për Kryetar të Bashkisë së Tiranës, nën siglat e Partisë Demokratike.