Lajme Shqip Monday, 17 August 2015 07:52

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, për gjatë këtyre katër vjetëve në krye të shtetit, i ka kthyer prapa në Kuvend vetëm katër ligje. Ndërkohë, ajo nuk i ka dekretuar edhe 13 ligje të tjera, të cilat në harmoni me ligjin janë publikuar me automatizëm në Gazetën Zyrtare.

Arsyet e kthimit të tyre në Kuvend nuk janë bërë të ditur përkundër interesimit të Tribuna Channel, dhe përgjigja për këtë çështje nga zyrtari për Qasje në Dokumente Publike në Zyrën e Presidentit të Kosovës, Florent Rrahmani, është se “secili nga ligjet e kthyera ka rëndësinë dhe peshën e vetë”.

Se cilat ligje nuk i ka firmosur, e mësoni në storien në vazhdim. /Tribuna Channel/